0
Nakupovalna košarica je prazna

Vzrejni stroški za mladičke Neva Masquerade


 

Najkasneje do prevzema mladička, novi lastnik poravna vzrejne stroške ki znašajo od 800,00 € za mladičke namenjene za hišne ljubljenčke v Sloveniji oz. od 1.000,00 € za mladičke namenjene za hišne ljubljenčke v tujini.

 

Način poravnave vzrejnih stroškov za hišne ljubljenčke za

SLOVENIJO /

TUJINO :

 

 

50€

100€

 

ob vpisu na čakalno listo do podpisa pogodbe o rezervaciji mladička, z možnostjo vračila vpisnine *1

 

250€ 

300€

 

ob rezervaciji *2, ob podpisu Pogodbe o rezervaciji mladiča, ko je mladič star cca 8 tednov in ga bodoči lastnik izbere *3

 

500€

600€

 

ob prevzemu, ob podpisu Pogodbe o prevzemu mladička, ko je mladič star cca 12-14 tednov (za tujino najmanj 15 tednov)*4

 

 

Za vpis na čakalno listo in plačilo vpisnine, pošljite na elektronski naslov cattery.masqueryann@gmail.com svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefon in EMŠO osebe, ki bo bodoči skrbnik mladička (osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe sklepanja pogodb in sprememb lastništva) ter kratek opis v kakšnem okolju bi naj naš mladiček postal vaš novi družinski član), tako boste prejeli podatke za poravnavo vpisnine na čakalno listo. Ko je vpisnina poravnana, prejmete potrdilo o vplačilu vpisnine in uvrstitvi na čakalno listo.

 

*1 neobvezujoč vpis , katerega je možno pisno preko e-pošte preklicati najkasneje do starosti mladička 6 tednov (šteto z dnem kotitve). Po 6 tednu starosti se ob odstopu ali neodzivnosti vpisnina ne vrača!

 

*2 v kolikor se na povabilo k sklenitvi rezervacije bodoči novi lastnik v roku 48 ur od poslanega povabila (po e-pošti ali poslanem SMS) ne odzove, se odpove vpisnini in možnosti rezervacije mladička.

 

*3 v kolikor je mladička možno rezervirati takoj, brez vpisa na čakalno listo, znaša rezervacija/ara za mladička 300€ za Slovenijo oz 400€ za tujino.

 

*4 v kolikor se po dvanajstem tednu starosti (oz.petnajstem tednu za mladičke namenjene za tujino) bodoči novi lastnik na povabilo vzrejališča k sklenitvi Pogodbe o prevzemu mladička v roku 48 ur od poslanega povabila (po e-pošti in poslanem SMS) ne odzove, se odpove rezervaciji/ari in prevzemu mladička.

 

Vzrejni stroški za mladičke namenjene za razstavljanje in nadaljno vzrejo so višji in se določijo "po dogovoru".

 

Posebni pogoji za oddajo mladičkov za nadaljno vzrejo v Sloveniji so naslednji:

- članstvo v Felinološkem društvu Celje

- registracija vzrejališča v ZFDS

 

 

                                                                                                                            Poljčane, 20.jan.2020