0
Nakupovalna košarica je prazna

O vzrejališču


Vzrejališče mačk

 

MASQUERYANN * SI

 

 

je  registrirano v zvezi FIFe. Vzreditelja sva Zdravko Vanček & Franci Camplin, člana Felinološkega društva Celje, katero deluje pod okriljem Zveze felinoloških društev Slovenije  (ZFDS), katera je članica Fédération Internationale Féline (FIFe).

 

Vzrejamo mačke pasme Neva Masquerade (sestrska pasma Sibirske mačke).

 

Trenutno  našo ekipo sestavlja pet vzrejnih mačk, tri iz Češke Republike (Supreme champion André de Villa Salicea, Supreme champion Enceladus White Witch in Grand internacional champion Yansan White Witch) in dve iz Slovenije iz našega vzrejališča (Internacional champion Aryanna Masqueryann in Cathelynn Masqueryann). Vsi vzrejni mački so potomci vrhunskih prednikov z izjemnimi razstavnimi dosežki in so že tudi sami dosegli vrhunske rezultate:

 

André de Villa Salicea, CZ je na Mednarodni razstavi v Wiener Neustadtu v Avstriji dne 02.09.2018 osvojil najvišji naziv - EVROPSKI ŠAMPION - SUPREME CHAMPION (SC),

 

 Enceladus White Witch, CZ, je na Mednarodni razstavi v Zagrebu v Hrvaški dne 18.11.2018 osvojil najvišji naziv - EVROPSKI ŠAMPION - SUPREME CHAMPION (SC),

 

Yansan White Witch, CZ je na Mednarodni razstavi mačk v Tullnu, dne 30.09.2018 osvojila naziv GRAND INTERNATIONAL CHAMPION (GIC).

 

Aryanna Masqueryann, SI, je na Mednarodni razstavi v Zagrebu v Hrvaški dne 18.11.2018 osvojila naziv INTERNACIONAL CHAMPION (CH)

 

Cathelynn Masqueryann, SI je naša najmlajša članica in je bila na svoji prvi razstavi v Zagrebu v Hrvaški dne 17.11.2018 tudi že nominirana.

 

 

Naše prvo leglo "A" (Angelynn, Aryanna in Andy) je na mednarodni razstavi mačk v Celju 2017 osvojilo naziv najlepšega legla v kategoriji 4-7 mesecev.

 

Iz legla "B" se ponaša Bethany z dvakrat osvojenim Best in variety (BIV) na mednarodni razstavi v Celju 6. in 7. oktobra 2018 in enkrat osvojenim Best in variety (BIV) na mednarodni razstavi v Budimpešti teden dni kasneje ... kar je samo potrditev da je vrhunski mladič. V tekmovanju za BIV je premagala očeta in starega očeta in vso ostalo konkurenco odraslih Neva masquerade.

 

Iz legla "C" je Cathelynn na svoji prvi mednarodni razstavi mačk v Zagrebu 17.11.2018 dokazala da ni od muh, saj je dobila svojo prvo nominacijo ...

 

 

Naše mladičke oddajamo v nove domove k ljubečim in skrbnim lastnikom, z rodovnikom zveze FIFe. Mladički so pripravljeni za novi dom v skladu s FIFe standardi, čipirani in vpisani v centralni register, z EU potnim listom, redno tretirani proti zunanjim in notranjim zajedalcem, cepljeni in sterilizirani / kastrirani (v kolikor so namenjeni za hišne ljubljenčke) in s paketom hrane, igračk in navodil.


Vzrejališče ima izdano odločbo Območnega urada Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Maribor št. U34455-43/2017-6(U94-01) z dne 18.9.2017, s katero je gojitev reje naših mačk registrirana in vpisana v evidenco pod zaporedno številko 104.

 

Vzreditelja se redno izbražujeva in izpopolnjujeva na seminarjih in predavanjih, ki jih organizira Vzrejna komisija ZFDS v sodelovanju z Veterinarsko fakulteto in drugimi strokovnjaki s področja zdravja in dobrobiti mačk.