0
Nakupovalna košarica je prazna

O vzrejališču


Vzrejališče mačk

 

MASQUERYANN * SI

 

 

je  registrirano v zvezi FIFe. Vzreditelja sva Zdravko Vanček & Franci Camplin, člana Felinološkega društva Celje, katero deluje pod okriljem Zveze felinoloških društev Slovenije  (ZFDS), katera je članica Fédération Internationale Féline (FIFe).

 

Vzrejamo mačke pasme Neva Masquerade (sestrska pasma Sibirske mačke).

 

Trenutno  našo ekipo sestavljajo štiri vzrejne mačke, tri iz Češke Republike ( Supreme champion André de Villa Salicea, Grand internacional champion Yansan White Witch in Grand internacional champion Enceladus White Witch) in ena iz Slovenije iz našega vzrejališča (Champion Aryanna Masqueryann). Vsi vzrejni mački so potomci vrhunskih prednikov z izjemnimi razstavnimi dosežki in so že tudi sami dosegli vrhunske rezultate:

 

André de Villa Salicea, CZ je na Mednarodni razstavi v Wiener Neustadtu v Avstriji dne 02.09.2018 osvojil najvišji naziv  SUPREME CHAMPION (SC),

 

Yansan White Witch, CZ je na Mednarodni razstavi mačk v Tullnu, dne 30.09.2018 osvojila naziv GRAND INTERNATIONAL CHAMPION (GIC).

 

Enceladus White Witch, CZ, je na Mednarodni razstavi v Wiener Neustadtu v Avstriji dne 02.09.2018 osvojil naziv GRAND INTERNACIONAL CHAMPION (GIC),  

 

Aryanna Masqueryann, SI, je na Mednarodni razstavi v Wiener Neustadtu v Avstriji dne 02.09.2018 osvojila naziv CHAMPION (CH)

 

 

Naše prvo leglo "A" (Angelynn, Aryanna in Andy) je na mednarodni razstavi mačk v Celju 2017 osvojilo naziv najlepšega legla v kategoriji 4-7 mesecev.

 

Iz legla "B" se ponaša Bethany z dvakrat osvojenim Best in variety (BIV) na mednarodni razstavi v Celju 6. in 7. oktobra 2018 in enkrat osvojenim Best in variety (BIV) na mednarodni razstavi v Budimpešti teden dni kasneje ... kar je samo potrditev da je vrhunski mladič. V tekmovanju za BIV je premagala očeta in starega očeta in vso ostalo konkurenco odraslih Neva masquerade.

 

 

Naše mladičke oddajamo v nove domove k ljubečim in skrbnim lastnikom, z rodovnikom zveze FIFe. Mladički so pripravljeni za novi dom v skladu s FIFe standardi, čipirani in vpisani v centralni register, z EU potnim listom, redno tretirani proti zunanjim in notranjim zajedalcem, cepljeni in sterilizirani / kastrirani (v kolikor so namenjeni za hišne ljubljenčke) in s paketom hrane, igračk in navodil.


Vzrejališče ima izdano odločbo Območnega urada Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Maribor št. U34455-43/2017-6(U94-01) z dne 18.9.2017, s katero je gojitev reje naših mačk registrirana in vpisana v evidenco pod zaporedno številko 104.

 

Vzreditelja se redno izbražujeva in izpopolnjujeva na seminarjih in predavanjih, ki jih organizira Vzrejna komisija ZFDS v sodelovanju z Veterinarsko fakulteto in drugimi strokovnjaki s področja zdravja in dobrobiti mačk.