0
Nakupovalna košarica je prazna

O vzrejališču


Vzrejališče mačk pasme Neva Masquerade

 

SI * MASQUERYANN

 

 

je  registrirano v zvezi FIFe. Vzreditelja sva Zdravko Vanček & Franci Camplin, člana Felinološkega društva Celje, katero deluje pod okriljem Zveze felinoloških društev Slovenije  (ZFDS), katera je članica Fédération Internationale Féline (FIFe).

 

Vzrejamo mačke pasme Neva Masquerade (sestrska pasma Sibirske mačke).

 

Trenutno  našo ekipo sestavlja šest vzrejnih mačk, tri iz Češke Republike (Supreme champion André de Villa Salicea, Supreme champion Enceladus White Witch in Supreme champion Yansan White Witch) in tri iz Slovenije iz našega vzrejališča (Grand nternacional champion Aryanna Masqueryann, Internacional Champion Cathelynn Masqueryann in Dolly SI*Masqueryann). Vse vzrejne mačke so potomci vrhunskih prednikov z izjemnimi razstavnimi dosežki in so že tudi sami dosegli vrhunske rezultate:

 

André de Villa Salicea*CZ of SI*Masqueryann je na Mednarodni razstavi v Wiener Neustadtu (A) dne 02.09.2018 osvojil najvišji naziv -

EVROPSKI ŠAMPION - SUPREME CHAMPION (SC),

 

 Enceladus White Witch*CZ of SI*Masqueryann je na Mednarodni razstavi v Zagrebu (HR)  dne 18.11.2018 osvojil najvišji naziv -

EVROPSKI ŠAMPION - SUPREME CHAMPION (SC),

 

Yansan White Witch*CZ of SI*Masqueryann je na Mednarodni razstavi mačk v Budimpešti (H) dne 08.12.2018 osvojila najvišji naziv -

EVROPSKI ŠAMPION - SUPREME CHAMPION (SC),

 

Aryanna SI*Masqueryann, je na Mednarodni razstavi v Brnu (CS) dne 23.06.2019 osvojila naziv -

GRAND INTERNACIONAL CHAMPION (GIC)

 

Cathelynn SI*Masqueryann, je na Mednarodni razstavi v Wienner Neustadtu (A) dne 8.9.2019 osvojila naziv -

INTERNACIONAL CHAMPION (IC)

 

Dolly SI*Masqueryann, je zelo perspektivna saj že kot mladič dosega izjemne rezultate.

 

Naše prvo leglo "A" (Angelynn, Aryanna in Andy) je na mednarodni razstavi mačk v Celju 2017 osvojilo naziv najlepšega legla v kategoriji 4-7 mesecev.

 

Iz legla "B" se ponaša Bethany z dvakrat osvojenim Best in variety (BIV) na mednarodni razstavi v Celju 6. in 7. oktobra 2018 in enkrat osvojenim Best in variety (BIV) na mednarodni razstavi v Budimpešti teden dni kasneje ... kar je samo potrditev da je vrhunski mladič. V tekmovanju za BIV je premagala očeta Enceladusa in starega očeta Andréja in vso ostalo konkurenco odraslih Neva masquerade.

 

Iz legla "C" je Cathelynn na svoji prvi mednarodni razstavi mačk v Zagrebu 17.11.2018 dokazala da ni od muh, saj je dobila svojo prvo nominacijo in že na naslednji razstavi bila nominirana in osvojila Best in variety - BIV, kjer je med drugimi premagala tudi svojo mamo Yansan ...

 

V letu 2018 je bilo naše vzrejališče na 25 razstavah doma in v tujini (Avstrija, Madžarska, Hrvaška, Italija, Slovaška), kjer je pobralo 76 ceritifikatov za doseganje nazivov, 21 zmag v tekmovanju v isti pasmi in barvi - Best in variety (BIV), 44 nominacij za Best in show (NOM BIS), 24 zmag v Best in show-ih (BIS), kjer smo imeli zmeraj zelo močno konkurenco, 1 zmago v Best in category (BIC) in 4 BOB-e - Best of best (BOB2, BOB3 in 2x BOB4), na razstavi v Ljubljani pa tudi priznanje za najbolje ocenjeno slovensko mačko. ZELO PONOSNI NA REZULTATE, katerih nismo pričakovali niti v sanjah.

 

Leto 2019 se je začelo izjemno, SC André de Villa Salicea, CZ je bil 2.3,2019 na Dunajski mednarodni razstavi zmagovalec razstave, bil je nominiran in osvojil je Best in show, zmagal v Best of category in med zmagovalci vseh kategorij osvojil Best of best 1 - BOB1. Pravtako sta na isti razstavi na Dunaju SC André de Villa Salicea, CZ in naš domači maček Lino prejela prestižni naziv MISTER AVSTRIJE.

 

 

Naše mladičke oddajamo v nove domove k ljubečim in skrbnim lastnikom, z rodovnikom zveze FIFe. Mladički so pripravljeni za novi dom v skladu s FIFe standardi, čipirani in vpisani v centralni register, z EU potnim listom, redno tretirani proti zunanjim in notranjim zajedalcem, cepljeni in sterilizirani / kastrirani (v kolikor so namenjeni za hišne ljubljenčke) in s paketom hrane, igračk in navodil.


Vzrejališče ima izdano odločbo Območnega urada Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Maribor št. U34455-43/2017-6(U94-01) z dne 18.9.2017, s katero je gojitev reje naših mačk registrirana in vpisana v evidenco pod zaporedno številko 104.

 

Že v drugem letu delovanja se je vzrejališče uvrstilo na prestižno lestvico med TOP 10 VZREJALIŠČ ZFDS, kar nam daje dodatno priznanje za naše delo in trud.

 

Vzreditelja se redno izbražujeva in izpopolnjujeva na seminarjih in predavanjih, ki jih organizira Vzrejna komisija ZFDS v sodelovanju z Veterinarsko fakulteto in drugimi strokovnjaki s področja zdravja in dobrobiti mačk.

REGISTRACIJA - DOVOLJENJE
IZOBRAŽEVANJA